Goal Sport Norge

Vi lanserer nå et enkelt nettsted spesielt med tanke på våre eksisterende kunder i Norge. Maningen med dette er å informere litt om hva som skjerm fremover med Goal Sport, utveksle erfaringer mellom brukerne, ha en plass å spørre om hjelp og en plass å samle ønsker om endringer og forbedringer.

Håper det er interesse for dette, og også at så mange som mulig bidrar. Fortell gjerne litt om hvordan du bruker Goal Sport og om du har utfordringer eller gode tips.

Under Forum kan du legge inn spørsmål og kommentarer. Har også laget en seksjon kalt «Wishlist» som vil bli lest av Daite som står for utviklingen av Goal Sport. Derfor skriv helst på engelsk i denne kanalen.

Daite er lokalisert i Brno, Tsjekkia og har gjennom flere år utviklet Goal Sport. Goal Sport er i bruk over hele verden i store og små arenaer. I Norge har vi nå 10 installasjoner og det kommer stadig flere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.